Dryžiai – karaliai! Dryžuota kolekcija

Dryžiai – ultra madingas šio sezono raštas. Šio pavasario/ vasaros sezone žymiausi pasaulio dizaineriai pristatė drąsius, spalvingus, asimetriškus, karpytus, pūkuotus ir kitokius dryžių raštus. Smagūs, efektingi, išraiškingi ir elegantiški – kaip ir mūsų dryžuotuoji kolekcija tinkanti įvairioms progoms, įvairaus amžiaus žmonėms ir lengvai deranti su kitomis mūsų kolekcijų prekėmis.

Ryškių, sodrių spalvų lėkštutės, puodeliai, servetėlės ir kepurėlės su pomponiukais/koriukais kaip mat pagyvins bet kokį vakarėlį, o aukso spindesio spalvos užrašas „Happy Birthday“ padaro kolekciją išskirtine ir ne nuobodžia. Šios kolekcijos privalumas yra tame, kad ją yra iš ties lengva derinti su kitom mūsų kolekcijom Ji tiesiog tobulai susidraugaus su cirko kolekcija. Tai yra viena harmoniškiausių kolekcijų „kolaboracijų“. Taip pat ją galima derinti su bet kokia mūsų transporto priemonių kolekcija, su kolekcija „Gyvūnų festivalis“, „Gėlės ir drugeliai“ ir kitom.

Norinties savo šventėjė tik dryžuotų raštų siūlome praskiesti dryžuotąją kolekciją – bazine, tuomet šventė atrodys iš ties ispūdingai, tačiau ji nebus perkrauta ir per daug marga. Dar viena gera žinia norintiems tik dryžuotos šventės. Šią kolekciją, taip pat, sudaro neutralesni, tačiau spalviškai priderinti keksiukų smeigtukai, torto papuošimas ir nestandartinės, madingos gimtadienio kepurėlės. Čia atsiranda aukso spindesio spalvos žvaigždutės kurios papildo ir paįvairina dekorą, tačiau jungiamasis šios kolekcijos elementas yra užrašas „Happy Birthday“. Super madingą gimtadienio vakarėlį dar niekada nebuvo taip lengva surengti.

Parašykite mums, kokią šventę planuojate, ir mes nemokamai parinksime jums dekoracijų derinuką ir atsiųsime savo siūlomus variantus. Lauksime jūsų laiškelio hello@happyu.lt arba asmeninės žinutės IG @happyu.lt arba FB @happyu.lt

DEKORACIJŲ SĄRAŠAS: